Η Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα στην Μήλο

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα στην Μήλο. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός ανακοίνωσε την χρηματοδότηση νέων έργων άνω των 7,5 εκατομμυρίων ευρώ για το νησί της Μήλου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την έμπρακτη στήριξη και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τις Κυκλάδες. Ειδικότερα, εντάχθηκαν στο χρηματοδοτικό προγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» έργο ύδρευσης ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ και δράσεις αντισεισμικής προστασίας ύψους 24.452€. Παράλληλα, όπως ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας, δρομολογείται η ένταξη σημαντικού έργου αγροτικής οδοποιίας, ύψους 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Η βουλευτής Κυκλάδων κ. Κατερίνα Μονογυιού συμμετείχε στη συνάντηση εργασίας του Αναπληρωτή Υπουργού με την Έπαρχο Σίφνου, Σερίφου, Μήλου, Κιμώλου κ. Έλλη Χωριανοπούλου, η οποία ανέδειξε τα έργα της περιφερειακής αρχής στα νησιά της αρμοδιότητας της και την έμπρακτη στήριξη του Υπουργείου Εσωτερικών στην τοπική αυτοδιοίκηση, τον Δήμαρχο Μήλου κ. Μανώλη Μικέλη, τον πρώην δήμαρχο Μήλου και δημοτικό σύμβουλο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη, τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, την Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μήλου κ. Στυλιανή Μαρκαντώνη και φορείς του νησιού.

Στο πλαίσιο αυτό, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού, μεταξύ άλλων, δήλωσε:
«Η σημερινή επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιου Πέτσα στην Μήλο και η ανακοίνωση των νέων έργων πνοής για το νησί μας, που εντάσσονται στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», αποδεικνύουν περίτρανα τον στρατηγικό ρόλο που έχουν οι Κυκλάδες στην κυβερνητική πολιτική. Ήδη έχουν χρηματοδοτηθεί έργα δεκάδων εκατομμυρίων για τις Κυκλάδες, που θα αναβαθμίσουν το βιοτικό επίπεδο των νησιωτών, θα συμβάλουν ιδιαίτερα σημαντικά στην ανάπτυξη του τόπου και θα δημιουργήσουν πολλές νέες θέσεις εργασίας. Ευχαριστώ πολύ τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα για το προσωπικό ενδιαφέρον του, τις λύσεις, τις πρωτοβουλίες και την έμπρακτη στήριξη στην Μήλο και τις Κυκλάδες μας ευρύτερα.»

Κατερίνα Μονογυιού
Βουλευτής Κυκλάδων Νέας Δημοκρατίας

Email : katerinamonogiou@gmail.com
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2103709461
Μητροπόλεως 1, Σύνταγμα
http://www.katerinamonogiou.gr

Αφήστε μια απάντηση