Η Αφροδίτη της Μήλου στην Πρόσκληση των Εθνικών Καλλιστείων STAR KAI MR GS HELLAS 2018

Τα εθνικά καλλιστεία του σήμερα STAR KAI MR GS HELLAS για όγδοη συνεχόμενη χρονιά «μάχονται», για να γίνει η ομορφιά το προπύργιο Πολιτισμού και γνώσης. Συστρατεύονται και συνεργάζονται με τον Δήμο Μήλου και συγκεκριμένα γίνονται αρωγός στην προσπάθεια της επιστροφής της Αφροδίτης της Μήλου στον φυσικό της χώρο – στο σπίτι της, την Μήλο.

Είναι σε όλους γνωστό, πώς το Όραμα του Προέδρου των Καλλιστείων, Γιώργου Κούβαρη, είναι τα Καλλιστεία ως θεσμός πρέπει και επιβάλλεται να αναχθούν σε πολιτιστικό δρώμενο, πράγμα που σημαίνει να υπηρετούν με όπλο την ομορφιά πάσης ελληνικό και πολιτιστικό μας κεκτημένο. Τα Καλλιστεία από μόνα τους επίσης πρέπει να είναι το σημείο αναφοράς για μεγάλα ιδεώδη τόσο εντός όσο και εκτός των Πυλών της Χώρας.

Από φέτος τα εθνικά καλλιστεία STAR KAI MR GS HELLAS ανοίγουν την Πύλη τους και γίνονται η βάση για έναν νέο Θεσμό – όπως αυτόν της ανάθεσης από τον Δήμαρχο της Μήλου στις φιναλίστ των STAR KAI MR GS HELLAS – την ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ 2018 και στέψη όλων των γυναικών υποψηφίων σε Πρέσβειρες για την πολιτιστική εκστρατεία της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ – TAKE ME HOME- επιστροφή του αγάλματος στην Μήλο.

Εκεί στηρίχθηκε και η Πρόσκληση των Καλλιστείων – μία τόσο ιδιαίτερη πρόταση και το κυριότερο με Σύμβολο την Αφροδίτη, μας καλεί όλους να ζήσουμε μία μαγική βραδιά Ομορφιάς , αφού όλα έχουν μελετηθεί με ιδιαίτερη σημειολογία.

Ο Πρόεδρος των Καλλιστείων δήλωσε  τα εξής:

«Νοιώθω ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια που το ΌΡΑΜΑ μου για τα καλλιστεία, ως Φάρο πολιτισμού με βάση την ομορφιά, κορυφώνεται φέτος, και μέσα από εμάς θα δίνεται ο τίτλος ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΤΗΣ ΜΗΛΟΥ, κάθε χρόνο με αιγίδα του Δήμου Μήλου. Θεωρούμε πρωτίστως ως Έλληνες να μπούμε στο τρένο της γραμμής Μήλος – Λούβρο, ακόμα καλύτερα Ελλάδας –Γαλλίας και να διατυμπανίσουμε ακόμα και μέσα από τα Καλλιστεία πως θέλουμε την Αφροδίτη Πίσω – στο σπίτι της. Να κάνουμε και μία ιδιαίτερη μνεία στους φίλους μας τους Γάλλους, πως η πολιτιστική κληρονομιά ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ- ΔΕ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ σε οποιοδήποτε «χωράφι» και αν βρεθεί εντός συνόρων μίας Χώρας. Γινόμαστε υπέρμαχοι της εκστρατείας που ξεκίνησε με σθένος και πάθος ο Δήμαρχος της Μήλου, Γεράσιμος Δαμουλάκης – TAKE THE APHRODITE HOME– παίρνουμε την σκυτάλη από εκείνον και μέσα από τις Πρέσβειρες Ομορφιάς μας – Αφροδίτες- γινομάστε ΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ με το μοναδικό σύνθημα της Αφροδίτης- ΤΑΚΕ ΜΕ ΗΟΜΕ.»

Την Θεά Αφροδίτη υποδύθηκε η Αντιγόνη Γκόρα ( STAR ATTIKHS 2017 ), στον ρόλο της Αρχιέρειας η Χριστίνα Μούμουρη ( STAR GS HELLAS 2017). Τις  ιέρειες  του σποτ  έκαναν οι εξής :  H Βικεντία Γονατά ( MISS PHOTOMODEL GS HELLAS 2011), η Τίνα Μελά( MISS GS HELLAS 2012), η Κατερίνα Σκαμπτζόβα ( β STAR GS HELLAS 2016), η Κωνσταντίνα Χαχλάκη ( MISS YOUNG GS HELLAS 2016), η Άννα Κώνστα ( MISS CATWALK GS HELLAS 2016), η Ειρήνη Λιγκόρη ( β STAR GS HELLAS 2017) και η Αγγελική Παπαμικρούλη (MISS YOUNG GS HELLAS 2017). Την σκηνοθεσία υπέγραψε ο Μάκης Τσούφης και το φωτογραφικό υλικό ο Πάνος Γκέκας. Την παραγωγή πραγματοποίησε το GS MEDIA GROUP.

ΠΗΓΗ : star.mr.gshellas, grandesecreto

Αφήστε μια απάντηση