Από τις 30 Ιουνίου & έως 8 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθεί ο 24ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2018 “CYCLADES REGATTA”, ο οποίος εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων Ανοικτής Θάλασσας της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.).

Από τις 30 Ιουνίου έως 7 Ιουλίου 2018 θα γίνει ο 24ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας ΚΥΚΛΑΔΕΣ 2018 (“CYCLADES REGATTA”), ο οποίος εντάσσεται στο επίσημο πρόγραμμα αγώνων Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (Ε.Ι.Ο.).

Στον αγώνα αυτό καλούνται να συμμετέχουν μαζί με τα ελληνικά σκάφη όλων των αναγνωρισμένων κατηγοριών (ORCi, ORC Club, ORC Club Non Spinnaker and IRC), και αλλοδαπά σκάφη με τα πληρώματα τους.
Τα νησιά που θα αποτελέσουν σταθμό αυτό το χρόνο είναι η Κέα (Τζιά), η Μήλος, η Κιμωλος και η Κύθνος. Οι τοπικές αρχές,οι σύλλογοι, οι ναυτικοί όμιλοι και οι κάτοικοι των νησιών αυτών,
παραδοσιακά φιλοξενούν τους συμμετέχοντες και τους αγκαλιάζουν ζεστά, τους δεξιώνονται και τους γνωρίζουν τις παραδόσεις, τις ομορφιές και τα μνημεία του τόπου τους.
Οι Κυκλάδες αποτελούν από τους πιο αγαπητούς προορισμούς ιστιοπλοϊκών σκαφών και συνδυάζουν φυσική ομορφιά, πατροπαράδοτη φιλοξενία, την κατάλληλη υποδομή για σκάφη αναψυχής αλλά και την χαρακτηριστική ναυτική παράδοση, δηλαδή που γοητεύουν Έλληνες και αλλοδαπούς επισκέπτες.

 

Αφήστε μια απάντηση