Απάντηση Δημάρχου Μήλου σε δημοσίευμα τοπικού site

Ο Δήμαρχος Μήλου κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης απαντάει για την  ανάρτηση δημοσιεύματος στο τοπικό site Miloslife.

Η επιστολή του Δημάρχου :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

                              Προς:  Ηλεκτρονική Εφημερίδα

                                         wwwMiloslife.gr

 

ΔΗΜΟΣ ΜΗΛΟΥ

Υπηρεσία: Γραφείο ΔημάρχουΤαχ. Δ/νση: 84800 Πλάκα Μήλος

Τηλ.: 22873 60117

Fax:  2287021368

Ηλ. Ταχ.: eidikisymvoulos@milos.gr

Ηλ.Δ/νση: www.milos.gr

Θέμα: Αναδημοσίευση άρθρου της 9/3/2019

Ερωτηματικά προκαλεί σε όλους η ατόφια αναδημοσίευση άρθρου της ENERGYPRESS.GR της 15.01.2018 με τίτλο «Ολοταχώς για την αξιοποίηση του γεωθερμικού δυναμικού της Σαντορίνης η ΔΕΗ Ανανεώσιμες» στην ηλεκτρονική εφημερίδα σας, 14 μήνες μετά τηνδημοσίευση του άρθρου στη αρχική πηγή!!!

Στο άρθρο αυτό, μεταξύ άλλων, ξεκάθαρα αναφέρεται: «Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες θα αναλάβει να εξετάσει την δυνατότητα ανάπτυξης γεωθερμίας στο νησί της Σαντορίνης».

Αναφερόμενοι ξεκάθαρα στους λόγους αναδημοσίευσης του άρθρου αυτού και με δεδομένο ότι το κάθε νησί, η τοπική κοινωνία και η Δημοτική Αρχή που το εκπροσωπεί, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα να αποφασίζει αυτοβούλως για όλα τα θέματα ζωτικής σημασίας που καθορίζουν την ζωή, ευημερία και τις τύχες των ανθρώπων της, εναντιωνόμαστε στην προσπάθεια καθοδήγησης των αναγνωστών και δηλώνουμε ότι η Μήλος, η Δημοτική Αρχή και οι κάτοικοι της Μήλου, δεν παρασύρονται από τέτοιου είδους ΤΕΡΤΙΠΙΑ.

Η προσπάθεια «πλασαρίσματος» της είδησης με την χροιά μιας καλής πρακτικής που αποσκοπεί να δημιουργήσει σε κάποιους την σκέψη Αφού το θέλει η Σαντορίνη που αποτελεί την ναυαρχίδα του Ελληνικού τουρισμούη κρίση του Δημοτικού Συμβουλίου Μήλου είναι λανθασμένη – δεν είναι ικανή να συμπαρασύρει κανέναν σε δεύτερεςσκέψεις.

Το μόνο που θα μπορούσα να πω αναφερόμενος στον χρόνο αναδημοσίευσης του άρθρου είναι κατά την λαϊκή έκφραση «Περσινά ξινά σταφύλια»!

Όσο για το περιεχόμενο…. «Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας». Το βέβαιο είναι, όπως όλα δείχνουν ότι ο εφιάλτης εξακολουθεί να ζει. Εμείς παρακολουθούμε τι εξελίξεις και δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να λειτουργήσει σαν εφιάλτης για το νησί μας.

Καλή επιτυχία το εγχείρημα της Σαντορίνης!

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Μήλου

Γεράσιμος Δαμουλάκης

Μέλος Δ.Σ. Κ.Ε.Δ.Ε.

Πρόεδρος Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Κ.Ε.Δ.Ε.

Η Απάντηση από το  Miloslife :

Απαντάμε απλά και καθαρά:
Η δημοσίευση αυτή, όπως και άλλες αυτό το διάστημα, έχουν να κάνουν με την ενημέρωση ύλης της νέας έκδοσης του miloslife και βεβαίως δεν έχουν καμία σχέση με όσα μας αποδίδει ο κ. Δήμαρχος. Eπίσης υπενθυμίζουμε ότι κάθε ΜΜΕ έχει την αυτονομία του…

Αφήστε μια απάντηση