Ανακοίνωση- Ευχαριστήριο του Ιέρακα

Το 2ημερο  03/05-05/05 βρέθηκαν στο Νησί μας, και συμμετείχαν στο 11ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο Γυναικών, μέλη του ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ως προσκεκλημένοι της Ομάδας του Α.Σ.ΙΕΡΑΞ 1960.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη συλλόγων Γυναικών, ο κος Στέλιος Γραφάκος, (Αν.  Καθηγητής  Παιδιατρικής Αιματολογίας & Επιστημονικός Διευθυντής  της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ  ΕΛΠΙΔΑΣ), παρουσίασε την Δράση του Οράματος , και τους τρόπους εθελοντικής Δωρεάς μυελού των Οστών.

Στα περιθώρια του Συνεδρίου έγιναν εγγραφές νέων εθελοντών μυελού των Οστών, εντός του Συνεδριακού χώρου στις 03/05 αλλά και στο λιμάνι του Αδάμαντα την Κυριακή 04/05.

Τέλος συζητήθηκε  η Μήλος να αποτελέσει από  01/06/19 κέντρο δειγματοληψιών  με την συνδρομή και φροντίδα  της Επισκέπτριας υγείας κας  Κικας Κοντογιάννη στο Κ.ΥΓΕΙΑΣ ΜΗΛΟΥ.

Ευχαριστούμε πολύ τα Δ.Σ. των συλλόγων ΟΣΥΓΥ και Συλλόγου Γυναικών ΜΗΛΟΥ»Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ» για την ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων των καλεσμένων μας του ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ στις εργασίες του συνεδρίου τους, αλλά και το αγκάλιασμα κάθε πρωτοβουλίας αυτών.

Τέλος ευχαριστούμε το καφέ εστιατόριο Yankos , για την παραχώρηση χώρου εντως του καταστήματος του, μιας κ λογω της έντονης Κυριακάτικης Σοροκάδας, δεν μπορούσαμε να βρισκόμαστε έξω, και όλους τους Εθελοντές που για άλλη μια φορά στήριξαν μαζικά την συγκεκριμένη μας πρωτοβουλία

 

Εκ μέρους του Δ.Σ. Α.Σ ΙΕΡΑΞ ΜΗΛΟΥ 1960

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΔΕΛΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ

Αφήστε μια απάντηση