Ευχαριστήρια Επιστολή για την Αιμοδοσία από την Εργατική Ένωση Κιμώλου «Αγία Βαρβάρα».

Στις 9 & 10 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Μήλου η εθελοντική αιμοδοσία, στην οποία έλαβε μέρος για δωδέκατη φορά, η Εργατική Ένωση Κιμώλου «Αγία Βαρβάρα» με τα μέλη της και όχι μόνο, για τις ανάγκες συνανθρώπων μας που το χρειάζονται. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε θερμά:
• Την εταιρεία Bentomine S.A., η οποία είχε την ευγενή καλοσύνη να χορηγήσει αιμοδοτική άδεια στους εργαζόμενους της.
• Την εταιρεία «BLUE GEMM.C» και τον ιδιοκτήτη της κ. Γαλανό Εμμανουήλ, οι οποίοι μερίμνησαν για τη δωρεάν μεταφορά των αυτοκινήτων, όσων αιμοδοτών επέλεξαν να μετακινηθούν με το ιδιωτικό τους αυτοκίνητο, από την Κίμωλο στα Πολώνια της Μήλου και για την επιστροφή.
•Το Δήμο Μήλου, ο οποίος ανέλαβε τη μεταφορά των αιμοδοτών εντός της Μήλου, με το δημοτικό λεωφορείο από και προς το Κέντρο Υγείας Μήλου.
• Τέλος, το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μήλου και την ομάδα νοσηλευτών από το «Τζάνειο Νοσοκομείο», οι οποίοι συνέβαλαν στην άμεση, ανώδυνη και ευχάριστη ολοκλήρωση της διαδικασίας της αιμοδοσίας.
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν συμβάλλοντας έμπρακτα με τις δυνάμεις τους σε ένα μεγάλο κοινωνικό πρόβλημα όπως είναι η προσφορά αίματος από την οποία εξαρτώνται ανθρώπινες ζωές. Η εθελοντική αιμοδοσία αναδεικνύει το πραγματικό νόημα σε αξίες, όπως, η αλληλεγγύη, η ανθρωπιά, η αγάπη προς το συνάνθρωπο.

Αφήστε μια απάντηση